Abdcutions stills

Två bilder från trailern.
Det är helt sjukt så snygg han är! *dör*
Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Ny BD-still!

I love it!
Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Scannade bilder från Entertainment Weekly!

För att se bilderna i bättre kvalité, klicka här så kan ni även förstora bilderna och läsa texterna lite enklare.
Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Jacob i Breaking Dawn

Vi fick en kommentar om vi inte kunde skriva om vad som händer i Breaking Dawn-boken. Men eftersom vi inte är en twilightblogg känns det för mycket att skriva om det. Men jag tog istället tag i att skriva om vad som händer för Jacob i Breaking Dawn.

VARNING FÖR LÅNG TEXT & SPOILERVARNING!!!!!

I Breaking Dawn, nämns det att Jacob ska ha varit borta i nästan två månader, och försöker leva resten av sitt liv som en varg så att han slipper tänka på smärtan han är i. Jacob ses först på Bellas bröllop, som han bestämde sig för att närvara på trots sin smärta. Han ber om ursäkt till Bella och berättar att han bara vill att hon ska vara lycklig. Men han blir våldsam mot Edward när han får reda på deras planer att älska med varandra medan Bella fortfarande är människa, och Seth och Sam tvingas hålla tillbaka honom. Under Bella och Edward's smekmånad, får Jacob raseri-fyllda bilder av vad som kan hända på smekmånaden.

Jacob är berättaren i bok 2 i Breaking Dawn (boken är indelad i 3 böcker, första & sista ur Bellas perspektiv, precis som i de andra böckern). När Bella återvänder från smekmånaden, tror Jacob att hon har blivit vampyr och kräver Wolfpack att attackera Cullens. Sam vägrar att göra detta, och Jacob går på ett solo uppdrag, han lämnar sitt hem i samband med det. Han får reda på att Bella är gravid, och ser att hon är blåslagen där hennes barn har sparkat. Han talar med Edward, som inte vill ha barnet eftersom det är dödar Bella, men kan inte göra något eftersom Rosalie Hale vaktar Bella, på Bellas begäran. Rosalies val påverkar Emmett, Esme och Carlisle, så Edward kan inte tvinga Bella att göra abort. Desperat ber Edward Jacob att erbjuda Bella att bli gravid med honom, vilket skulle resultera i en mycket hälsosammare graviditet än den nuvarande. Jacob är lite äcklad men frestad, och samtycker till att försöka övertala Bella att avbryta graviditeten. Han lovar också Edward att han ska döda honom om Bella dör.

Jacob informerar Sam om Bellas graviditet. Wolfpack planerar att döda Bella och barnet eftersom de ser det ofödda barnet som ett hot, som dock skyddas av Cullens. Jacob älskar fortfarande Bella, och gör uppror mot Sam's roll som Alfahane. Han tar tag i sitt eget arv som Alpha och bryter bort från flocken. Seth och Leah Clearwater går med honom och patrullerar Cullens territorium för att förhindra Sam's pack från att attackera.

Samtidigt som de patrullerar, frågar Leah om att få vara kvar i Jacobs pack även efter Renesmees födelse. Även om Jacob inte gillar tanken så går han med på att tänka på det. Leah medger för Jacob att hon förstår Rosalie och Bella, och att om situationen var omvänd, de skulle göra samma sak för varandra. Jacob är ursinnig över detta och leds in i en obekväm konversation om Leah har klimakteribesvär och hennes kärlek till Sam. Jacob avslutar samtalet med att kolla upp Bella.

Några dagar senare, hör Edward barnets sinne för första gången, och han älskar det ofödda barnet eftersom det redan älskar Bella och lämnar Jacob besviken. Edward hör detta och ger nycklarna till sin Aston Martin Vanquish till Jacob, så att Jacob skulle komma bort från dem. Jacob kör desperat ut för att leta efter sin själsfrände, någon som han kan präglas på, så att han skulle glömma sin kärlek till Bella. Hans sökande slutar lottlöst.

Jacob kommer tillbaka och får veta att barnet har brutit ännu mer av Bellas ben. Edward frågar Jacob, som arvtagare till hövdingen, Efraim Black, för behörighet att ändra henne till en vampyr efter barnets födelse. Med en känsla av tomhet inuti sig, går Jacob med på det.
Efter att Bella föder en flicka, som hon döper till  Renesmee verkar Bella att "dö" efter att Edward biter henne för att göra henne till en vampyr. Jacob har för avsikt att döda Renesmee, men präglas på henne när han ser henne. Hans smeknamn på henne blir Nessie, eftersom hennes riktiga namn är så långt, och detta irriterar Bella, eftersom det hänvisar till Loch Ness-odjuret. Jacob är ytterst nära Renesmee, han går på jakt med henne, och till jul flätar han ett armband till henne som är Quileute versionen av en löftesring. Jacob har en stark önskan att skydda henne och hålla henne glad och säker. Det är troligt att hans känslor så småningom kommer att förvandlas till romantiska och sexuella intressen när hon är äldre. Det är svårt för honom att skiljas från henne, så han besöker henne varje dag och lämnar nästan aldrig Cullen huset. Men säger han att när Renesmees växande saktar ner, kommer han gå tillbaka till skolan. Slutligen slutar Sam's pack att försöka attackera Cullens, eftersom den viktigaste av varulvarnas lagar säger att man inte kan döda objektet för en annan varulvs prägling, på grund av de skador den vållar vargen i fråga. Det anges också att Jacobs nära vänner, Quil och Embry, som stannade med Sam när Jacob gick sin egen väg, och har anslutit sig till Jacobs pack efter Renesmees födelse.

För Volturis ankomst, planerar Bella för Jacob att rymma iväg med Renesmee till Rio de Janeiro, så att de kan räddas från den kommande slakten. Hon har fixat pass till två av dem, med Jacob som Jacob Wolfe, och Renesmee som Vanessa Wolfe. När Volturi skamligt och tyvärr lämnar, är Bella överlycklig och kräver Renesmee, "Nessie". I slutet av Breaking Dawn hör Jacob, tillsammans med andra vargar, från Edward att de egentligen inte är varulvar, utan snarare är skepnadsskiftare. Efter Volturi's "rättegång", skämtar Jacob om att livet kommer att vara "tråkig nu", Edward säger att han innerligt hoppas att det blir så.


Eftersom jag kände att det var svårt att sitta och komma på allt så har jag hittat informationen här, men översatt allt själv. Så cred om ni kopierar!

Det var en väldigt lång text att översätta, så jag ber om ursäkt om där är några fel. Säg gärna till isåfall!


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Helt nya Breaking Dawn bilder från EW!Wow.. Nu längtar man ännu mer till trailern och båda filmerna! Eller vad säger ni? ^^ Kolla in resten av bilderna HÄR! ♥ ♥


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Dagens Godis!


Snygg, het, söt, han tar andan ur en o.s.v. Ja, precis som vanligt! Åh ♥ (Bildkälla).
Ps, tänkte bara säga att jag hinner inte uppdatera så bra just nu... Skolan tar upp så mycket tid, bl.a nationella prov och sådant. Blö på det! Just denna vecka + nästa är extra jobbig. Men jag försöker så gott jag kan med bloggen! :) Hoppas ni förstår,


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Ny variant av Abduction postern + lite Breaking Dawn!Ännu en till variant av Abduction postern! De tackar vi inte nej till ;) Juste, såg en grej nyss också. Berättade ju förut om Taylors favoritscen, och nu sägs det lite mer kring det. Eller Peter Facinelli (Carlisle) berättade några meningar om det. Hahah, lite kul faktiskt. Ganska kort, men läsvärt ändå!

" I Breaking Dawn, kommer fans att få se Kristen Stewart hoppa på Taylor Lautner i en fight scen, något som var ganska roligt att se filmat. "

" Peter Facinelli avslöjade att han tyckte om att se scenen spelas in, enligt MTV. "Det var väldigt roligt. ... Men du måste sparka hans rumpa lite", sa Facinelli, till scenen med Jacob, Bella och Edward.

" Men lyckligtvis, även fast Stewart är lite mindre än Lautner, kommer scenen förmodligen att bli bra ändå. "

" Ser du fram emot att få se Kristen sparka rumpa? "

Hahahaha, jag svarar verkligen JA! Ser verkligen fram emot det, hahah! Eller vad säger ni? :D ( Källa. Bildkälla. )


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Dagens Godis!Såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär het! Man bara smälter, som vanligt då. ♥ ♥ ♥ (Bildkälla).


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Jacob och Renesmee fortsättning?

Ja, det här har ni nog redan hört. Men jag hittade just en text där lite mer sägs kring det. Har översatt en del av texten, om ni vill läsa hela så klicka HÄR! :)

" Författaren Stephenie Meyer hävdade nyligen att hon funderade på att skriva ytterligare en berättalse på den övernaturliga serien om Jacob Black och Renesmee Cullen. Lautner talade md MTV News om möjligheten att fortsätta spela Jacob i en framtida filmatisering. "

" Helt nya nyheter till mig här, live, på MTV, Josh Horowitz! Vad händer? ", svarade Lautner när frågan kom om den poteniella filmen. "

" Dock gick den 19-årige vidare med att han inte motsätter tanken på att fortsätta Twilight-serien. "

" Det skulle vara intressant. Stephenie kommer upp med de galnaste sakerna. Jag är säker på att hon skulle kunna fortsätta. Det är en galen tanke ", tillade han.


Jag hoppas hon verkligen gör det! Så himla roligt, tänk om... Då är inte allt slut trotsallt?
Hoppas, hoppas, hoppas. Håller tummarna! ♥ ( Källa. Bildkälla. )

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Synopsis

Lionsgate har nu publicerat den officiella synopsisen för Abduction. Jag har översatt den till sv:

Taylor Lautner spelar en ung man som omedvetet trängs in i en dödlig värld av hemliga spioner i Lionsgates action-thriller ABDUCTION, regisserad av John Singleton.

 

För så länge som han kan komma ihåg, har Nathan Harper (Taylor Lautner) haft en förvirrande känsla av att han lever någon annans liv. När han hittar en bild av sig själv som en liten pojke på en hemsida av 'saknade personer' kommer alla av Nathans mörkaste rädslor fram: han inser att hans föräldrar inte är hans egna och att hans liv är en lögn, aktsamt framställt för att gömma någonting mer mysteriskt och farligt än han någonsin kunde ha föreställt.

 

Precis när han börjar pussla ihop sin sanna identitet är han en måltavla för ett lag tränade mördare vilket tvingar honom att fly med den enda personen han kan lita på, hans granne Karen (Lily Collins). Varje sekund räknas när Nathan och Karen tävlar för att övervinna en armé av mördare och federala agenter. Men när hans motståndare kommer allt närmare, inser Nathan att den enda vägen för honom att överleva och lösa mysteriet av hans gäckande biologiska pappa är att sluta springa och ta saken i hans egna händer.

Källa

 

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Taylor, den nya stora Hollywoodstjärnan i actionfilmer?

Har hittat en text där de berättar lite om Taylors film Abduction, och att han har en stor fördel. Jag översatte den sista delen av texten, för den första var lite svår att översätta. Men kolla in hela HÄR! :)

" Att döma av den första trailern till hans nya thriller/action Abduction, skulle vi säga att han har oddsen till sin fördel. I den högokantiga klippet visas Lautner som en highschooler som får reda på att hans föräldrar egentligen inte är hans föräldrar. Nästa sak han vet, är att han är på flykt från några "ghoulish government agents" som verkar inställd på att hitta honom innan han får reda på sanningen om sitt ursprung. Vi får "whiffs" från Bourne-serien, plus några Eagle Eye, och en hint av ofTaken - som alla gjorde stora affärer i kassan, föressten.. Kan Lautner bli nästa super actionhjälte? Eller vill ni hellre se han hålla sig till Twilight-stilen i roller? "


Hmm, vad tror/tycker ni läsare? ^^
Källa. Bildkälla.

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Clevver TV;Ja, lyssna själva.. Tjejen där berättar lite om vad Taylor och Lily hade att säga om kyssarna i Abduction o.s.v.
Om det hackar, kan ni gå in på youtube och kolla istället. Klicka HÄR då! ^^

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Taylor på omslagen av..

..tidningarna "Twist" och "Quizfest".

Det är ju Taylor som gör hela tidningarna snygga! Han är som pricken över i:et ;) ♥
Källa. Bildkälla.

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Dagens Godis ♥


Åh, man vill bara krypa under hans tröja och mysa tillsammans med honom! Vilken dröm.. ♥ (Bildkälla).
Ps, sorry för lite låg uppdatering. Men känns som om det kommer nyheter lite då & då. Taylor-torka som vi kallar det.


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

BooBoo behöver våran hjälp!

BooBoo Stewart (Seth) ber oss fans om lite hjälp. Både han och The Twilight Saga: Eclipse är nominerade för en Popstar Award. Kolla in denna video nedan där han berättar lite kort om det! Självklart hjälper vi till. Rösta HÄR!
Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Dagens godis + svar på kommentar

Dagens godis är denna heeta trailerbilden på Tay, fast utan text!
bildkälla
P.S. Vi har fått en kommentar ang @AbductionFilm på twitter, där Taylor har twittrat. Men jag vet inte om denna sidan är officiell och om det verkligen är Taylor som twittrat där och det är därför jag valt att inte lägga upp dem. Den officiella hemsidan för Abduction har länkat till deras twitter, som de anger är @lionsgatemovies. Men får vi reda på att den är officiell och att det fantastiskt nog är Taylor som twittrat därifrån kommer vi självklart lägga upp dem!
Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Taylors favorit scen i BD är..

..när han och Kristen "bråkar" med varandra. Bella får reda på att Jacob har präglats på Edwards och hennes dotter, Nessie. Han berättar lite annat också. Har översatt en del av hela texten, kolla in hela HÄR! :)

" Världens favorit varg, Taylor Lautner, intervjuades och han avslöjade heligheter om hans favorit scen. Trots oundviklig prat vände de sig till Taylor Lautner's kommande film "Abduction" under intervjun med frågorna alla var döende att höra bli svarade, men det hade att göra med två andra stora filmer han har på horisonten: "Breaking Dawn: Del 1" och "Del 2".

" Twilight castet och crewet har filmat de två sista delarna av "The Twilight Saga" sedan i höstas, så det var dags att höra Lautner säga vilken som var den mest spännande scenen att filma. "

" Nyligen gjorde vi en scen i bakgården av Cullens hus där Bella (Stewart) blir arg på mig ", sade han. " Hon fick veta att jag hade präglats på hennes dotter, och hon bokstavligen kastade runt mig i bakgården. Så det var ganska roligt att se Kristen försöka spela tuff. Hon är en vampyr, hon "chucking?" mig över gården i träden och sånt. Det var roligt. "

( Visste inte vad chucking betydde, hah. )Hittade iallafall lite passande bilder till detta inlägg! ^^. Så söta så

Källa. Bildkälla 1, och bildkälla 2.


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Taylor pratar om Incarceron

Taylor pratade lite om Incarceron KLICKA HÄR för att kolla inlägget där vi berättade lite om filmen.

“Det är under utveckling,” sa Taylor. “De arbetar med manuset nu, så vi får se. Jag vet inte vad som kommer hända härnäst. Jag väntar just nu, och fokuserar på Breaking Dawn och Abduction och efter det får vi se. Allting är bearbetat just nu."

När de frågade honom vad som drog honom till projektet berättade Taylor att det defintivt var storyn först och främst som fick honom att bli intresserad av rollen.

“Jag älskar boken. Det är en galen, cool och mörk värld, och karaktären är riktigt bra. Jag tycker det är en riktigt bra berättelse och just att se boken komma till liv skulle bli toppen", förklarade han.
källa

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Taylor om Kristen och Lily

I den här lilla intervjun så berättar Taylor lite om Kristen och Lily, och om Snövit. Eftersom båda har en roll som Snövit! Lily berättar även lite om hur det var med massa fans kring Taylor, speciellt under Abduction. Själv har jag hört det Lily sa förut! Men det är ganska intressant, finns en video också. Checka in! ^^

" Han är en lycklig man, han får vara med stjärnan tilsammans med några av de hetaste kvinnorna i Hollywood. Och två av Taylor Lautner's co-stars gör varsin egna Snövit filmer. "

" New Moon stud chattade med pressen om Kristen Stewarts "Snövit och Jägaren" och Lily Collins "Snövit".

" Han delade, "Det är galet! Jag har tur eftersom de är helt olika Snövits filmer, så jag känner att jag inte behöver välja en. "

" I relaterade nyheter, delade Lily nyligen vissa lärdomar hon har lärt sig när hon arbetade med Taylor på "Abduction". "Vi spelade in på nätterna då vi avslutade 7 på morgonen, och en natt, hade vi 600 fans i mitten av ingenstans i Pittsburgh väntandes utanför, och det var nog nästan 5 på morgonen, och han gick ut och signerade åt alla. Han var alltid där för att vara med sina fans och se till att de visste att han uppskattade dem. "

Här är en video också:Ge cred om ni kopierar texten, jag översatte den! ^^
Källa!

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Abduction HQ poster!

Han tar andan ur mig varje gång. Helt sjukt ju! Åååååååh ♥
Källa. Bildkälla.

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

How Twilight Should Have Ended;


Ja vad ska man säga om denna video? Lite rolig är den ju faktiskt. Eller så är det bara min torra humor..
Hahahah, seriöst, älskar när Jacob kommer in i bilden. Lite överdrivet kanske, men ändå! ;)


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Spår av Jacob finns i Abduction;

Kolla in denna intressanta text som jag har översatt!

" Sigourney Weaver, Alfred Molina, Maria Bello och Jason Isaacs är med i Abduction och avbildas ganska framträdande i trailern, men du kommer knappt att märka dem. Detta ser ut att bli Taylor Lautner's show hela vägen, och han är definitivt en äkta stjärna i handlingen. "

" Vad som är mest slående är att det tycks finnas några spår av Jacob Black i Lautner's framträdande som Nathan, en tonåring vars känslor av främlingskap i brist på identitet leder till en "full-throttle Bourne stil" äventyr där han springer, och hoppar utför alla möjliga stunts och har spända samtal med mobiltelefonen med hemliga och statliga agenter. Ett sätt att stretcha de som agerar muskler tillsammans med alla andra, Taylor! "Som vanligt, glöm inte att ge cred om ni kopierar! ^^
Juste, nu ska vi försöka skriva bildkälla i varje inlägg, eftersom vi har högerklicksskydd!
Källa. Bildkälla.

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Abduction banner!

Min data krånglar lite, så kunde inte spara bilden. Men om ni klickar på länken HÄR så kan ni få se en ny Abduction banner! Det är likadan bild som på den officiella Abduction postern, alltså den svartvita. Kolla längre ner på sidan så ser ni! ^^.


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Taylor pratar om Mackenzie (Nessie)

Har hittat en kort video och text där Taylor pratar om Mackenzie, som spelar Nessie (Renesmee) i Breaking Dawn. Han säger väldigt goda ord om henne! Att dom har kommit varandra nära o.s.v. Här är ett litet urdrag ur hela texten;

" Taylor Lautner drömmer sig bort för Bella i Breaking Dawn, men hon har redan fattat sitt beslut att gifta sig med Edward istället för att bedriva ett liv med Jacob. "

" Men känn inte alltför illa för varulven. (Spoiler varning för dem obekanta med böckerna!) Han hittar en ny kärlek på ett unikt sätt när han präglas på Bellas och Edwards vampyr/spädbarn dotter, Renesmee. Lautner berättade till MTV News under MTV First: Taylor Lautner förra veckan att han och Mackenzie Foy, som spelar Renesmee i Part 2, hade blivit vänner snabbt, trots dem opraktiska omständigheterna. "

" Hon är så häftig, sade han om 10-åringen. " Hon är den sötaste lilla flickan, och hon är så smart, så med på allt och så begåvad. Hon är snäll... Vi står varandra nära. "

Här är en video också där han berättar det ^^.
Aww, så gulligt sagt av honom! :) ♥
Ge cred om ni kopierar, jag översatte hela texten! (Källa).
Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Ny still från Abduction!

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Mackenzie (Nessie):

Man märker verkligen att allt är slut nu.. Åh :/ Har sagt det tusen gånger, men det är så himla sorligt :/
Källa!
Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Dagens Godis!


Ojojooooooj! Snygg, snyggare, snyggast. ♥
Ps, idag kommer jag vara borta hela dagen, så det kanske inte blir så mycket uppdateringar ifrån min sida :/
Men imorrn är jag tillbaka som vanligt igen, ikväll kanske det kommer något också! Jajaaaaa, haré bra sålänge! ^^


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Det går inte..


Abduction trailern tar kål på mig. Har ingen aning om hur många gånger jag har sett den nu. Shit alltså..
Jag ryser varje gång, skojar inte. Åh, det går verkligen INTE att sluta titta på trailern! TayTay föralltid
Seriööööööööst. Någon som tycker desamma?

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Taylor - Om livet efter Twilight

Här är en liten intervju där Taylor berättar om livet efter Twilight, att det kommer kännas ganska ovant m.m. Checka in! :)

" Den 19-åriga Hollywood stjärnan Taylor Lautner är inställd på att avsluta inspelningen av Breaking Dawn, (detta har dock redan hänt, men fortsätt läsa ändå, haha!), som är den sista filmen i den enormt framgångsrika Twilight-serien. Lautner, som spelar Jacob Black i vampyrrullen, talade nyligen med MTV News om hans skådespeleri i framtiden. "

" Lautner, som nu är den mest kända ansiktet i Hollywood, hävdar att han är beredd att offra ett privatliv för hans A-list filmstatus och sade: "Det finns förståss förlusten av privatliv och paparazzis och media. Det kommer med territoriet, och jag vet att, jag inte skulle byta den. Det bara kommer. Men jag är så tacksam för allt, jag tar det där.", förklarade han. När inspelningen av Breaking Dawn är klar, kommer Lautner att expandera sitt Hollywood med huvudrollen i actionfilmen Abduction. Filmen följer historien om en ung man som syftar till att avslöja sanningen om sitt liv efter att ha funnit ett foto från när han va liten, på en webbplats med försvunna personer. Trots hans nya roll, erkänner Lautner att han får gott om fritid när Twilight tar slut och sade: "För att vara ärlig, så är jag ganska rädd eftersom när jag avslutar en film och går hem, och bara ha lite tid till att koppla av, vaknar jag sedan och bara: Vad ska jag göra idag? Det är så konstigt att inte behöva vakna klockan 5 på morgonen, gå till jobbet, komma tillbaka. "

Jadu Taylor, nu är ju Breaking Dawn färdig-inspelad, undra hur han kommer känna ett tag framöver? Hmm..

Btw, jag har översatt hela texten. Kom ihåg att ge cred om ni kopierar! ^^ (Källa).

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Breaking Dawn = Färdiginspelad..


Chris Weitz (New Moon's regissör) twittrade igår att han hade fått en mail från Bill Bannerman (New Moon, Eclipse och BD's co-producent) att inspelningen av Breaking Dawn är klar.. Ååååååh, fäller en tår. Nu är verkligen allt slut, på riktigt. Inga mer Twilight inspelningar. Så himla sorligt, även fast jag vill se filmerna nu.. :/ (Källa; Twilightsaga.se)


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Dagens överheta godis!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

" It's a wrap! .. "Gil Birmingham (Billy Black, Jacobs pappa) skrev på sin facebooksida i torsdags. Åh, tänk att allt verkligen börjar lida mot sitt slut nu. Buhuhu :'/ Men för att se det positiva i det hela, så väntas två filmer att få ses! Lääääääängtar..


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Abduction - hemsida

Nu har den officiella filmhemsidan lagts upp, KLICKA HÄR för att komma dit!
Och förresten, filmen har premiär den 23 september. Jag kommer inte kunna vänta så länge! Haha, men det är riktigt lång tid att vänta. Jag menar vi har ju redan fått trailern och nu ska man vänta lite mer än 5 månader för filmen :(

 

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Intervju med John Singleton!

Intervju med direktorn John Singleton! Här kommer två intressanta frågor som jag översatt:


Det är Taylors första ledande roll (förutom twilightfilmerna) och en chans att visa något nytt.

JS: Det är verkligen Taylors chans att utvecklas. Det spännande med detta är att alla gillar den här killen! Men de vet inte riktigt vad han är kapabel till att göra. De vet inte om att han var en kampsportsmästare när han var elva år och att han är så fysisk. Och att han faktiskt är rolig. Han är karismatisk och jag tänkte att om de kunde se potentialen i Twilight så är detta bara att låta det gå loss.

Vad gjorde du annorlunda som skulle göra honom att växa som en skådespelare?

JS: Vad jag egentligen gjorde var att låta honom komma in i min krets och ha honom avslappnad. Vi tittade på filmer och pratade om skådespeleri. Jag ville att han skulle se att det finns personer i det förflutna som har varit i samma situation som honom, som James Dean och Tom Cruise och andra unga skådespelare som utvecklats till unga vuxna och beslut som de har tagit. Och sen började vi prata om karaktären. Han var avslappnad nog att improvisera för första gången. Ingen frågade någonsin honom att göra dessa saker. Det som är fantastiskt är att alla inte ser hur fantastisk han är vid sin ålder att läras sig saker. Han kunde komma och säga "Jag vill testa någonting" och hade aldrig en chans till att göra det. Folk ville bara att han skulle se bra ut. De ville inte att han skulle utvecklas och göra olika saker.

 

HÄR kan ni se resten av intervjun.

 

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Abduction still!

En bild på Taylor och Denzel Whitaker
Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Abduction Poster!Justjared.com publicerade en Abduction poster! :D Wow är allt jag har att säga. Seriöst den snyggaste killen på hela jordklotet.


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Taylor: Jag garanterar att det kommer bli tårar.

Nu är det den sista filmen i hela Twilight sagan som håller på att spelas in. Och det kommer vara jättetråkigt när allt börjar lida mot sitt slut, åååh jag vill inte :/ Taylor berättar att han kommer sakna det, precis som oss fans.. :( Men han kommer även ha tid till andra saker. Kolla in denna text;

" Taylor Lautner har erkänt att han kommer bli ledsen nu när de spelar in sista Twilight filmen Breaking Dawn: del 1 som har premiär senare i år.

Pratande med MTV News, skådespelaren, som spelar varulven Jacob Black i vampyrrullen, förklarade även att han ser fram emot andra projekt, men att han också kommer sakna hans kollegor co-stars Kristen Stewart och Robert Pattinson, som har vuxit nära varandra de senaste åren.

" Jag tycker att det är blandade känslor, helt klart. " säger han. " Hälften av mig säger: Det här blir en lättnad. Jag får lite ledigt, jag får spendera tid med min familj och vänner och göra andra saker, men den andra halvan säger: Det här kommer att kännas så konstigt. "

" Ingen kommer att erkänna det just nu, men jag garanterar att det kommer bli tårar. "Liza tillägger: Jag kommer gråta som en liten bebis när sista filmen visas, typ :'( ♥
Iallafall, jag har översatt hela texten, så ge cred om ni kopierar.

Källa!

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Taylor älskar Britney Spears nya album!

Yes, precis som rubriken lyder så älskar Taylor Britneys nya album, Femme Fatale! Måste faktiskt hålla med honom, det albumet är riktigt bra! Lyssna på låtarna om ni inte gjort det än ;). Hittade iallafall en text där han berättar lite kring det, som jag har översatt.

" The Twilight Saga skådespelaren har erkänt att han tycker hennes musik är bra. Han förklarade: " Jag älskar hennes nya album. Jaa, albumet är coolt! Jag har inte sett musikvideorna, jag måste se dem, men låtarna är bra! "

Enligt Band Showbiz, sa den 19-åriga att om han var en gäst hos Tv-serien Glee, skulle han välja en av hennes mest kändaste låtar att sjunga.

Han tillade: " Jag är säker på att ingen av mina fans vill höra mig sjunga en sång. Men om jag måste välja, skulle det vara: Oops.. I Dit It Again! Jag vet inte varför, jag skulle bara randomly bryta mig in i den låten. "

Här är också en video där han berättar det:


Jag har översatt hela texten, så ge cred om ni kopierar! :)
Källa!

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Frågor/Svar om Abduction

Vi har fått in några frågor om Abduction, så jag tänkte svara på dem här!

- När har Abduction premiär?
Svar: I USA kommer den ha premiär den 23 September i år, men jag vet inte när den har premiär i Sverige. Vissa av er kanske kommer ihåg att för ganska länge sedan så frågade Ninette SF Bio om Abduction kommer visas i Sverige, och förmodligen kommer den det! Datum är inte bestämt, men när vi vet så meddelar vi er såklart! :)

- Vilken åldersgräns kommer Abduction ha?
Svar: Det är tyvärr inget vi vet om ännu, men jag tror nog att den inte kommer vara för hög. Gissar runt 11 år, eller kanske 13. Har ingen aning faktiskt, vad tror ni läsare? Vi meddelar er som sagt när vi vet!

Sen så såg jag att vår läsare Amanda kommenterade det här: " Såg ni att Michael Nyqvist var med? Han som verkar vara den "stora fienden". Det är han som spelar Mikael Blomkvist i "Män som hatar kvinnor". " Och ja, det såg jag! :) Tror dom flesta gjorde det, hihi! Tycker det är så coolt att en svensk är med i filmen tycker jag ^^.


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Lily om Abduction

Såg ni MTV? Jag har sett de nu i efterhand eftersom jag lyckades somna igår haha. Men trailern var ju helt AMAZING! Jag vill se filmen NU!Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Kommentarer...

Okej, nu är det såhär att vi har fått 2 kommentarer om att vi sa fel information till er angående om inatt. Jag letade upp informationen på breakingdawnmovie.org. Så himla respektlöst att säga att det är vårat fel. Säg det till DERAS sida istället, VI kan inte ta skulden, det är inte VÅRAT fel att den inte visades på tvn. Förlåt mig men, det är det faktiskt inte. Kolla in inlägget "Information om inatt!" eller klicka på länken nedan.. :/

KLICKA HÄR FÖR ATT KOLLA KÄLLAN.


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

ABDUCTION TRAILER!HÄR ÄR HELA ABDUCTION TRAILERN! JAG ÄR MÅLLÖS. MAN RYSER I HELA KROPPEN OCH BARA DÖÖÖÖR.
NJUT GOTT FOLK! :D


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Hela MTV intervjun!Här är hela MTV intervjun med Taylor! HERREGUD SÄGER JAG BARA. JAG ÄR HELT DÖD. SERIÖST.
VI FICK NYSS SE TAYLOR LAUTNER LIVE. OCH TRAILERN, ÅÅÅÅÅÅÅH JAG ÄR HELT BORTA.
Ps, videoklippet kan krångla lite nu, eftersom det nyss har sänts live. Men det ska funka! Klicka annars HÄR!


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

MTV

Strax börjar det på MTV, och här är länken!
Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Video från Kristens födelsedagHär är en video från när vi firade Kristens födelsedag, med två tjejer från Cast of Operation Twilight! :)
Ps, glöm nu inte bort att gå in på MTV.COM klockan 01:56 idag! SNART SMÄLLER DET! ♥ Hihih.


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Efterlysning!

Vi fick en fråga på våran bloggsvar-sida (som ni hittar i menyn där ni kan ställa frågor till oss!) om vi inte kunde starta en novell om Taylor.
Tyvärr känner ingen av oss tre att vi har tid till det. Då vi alla tre både har skolan och bloggen.

Därför undrar vi nu om det är någon av er läsare som skulle kunna tänka sig att skriva en novell om Taylor, som vi sedan lägger upp här på bloggen. Lite som gästbloggande, men en novell som inlägg.
Du kan ju då få ditt namn och ev. bloggadress publicerad i inläggen.

Är du intresserad? Nu vill vi ha folk som är seriösa. Slutar du efter typ 2 inlägg är det ju inte lönt att söka.

Är detta något som ni andra skulle tycka vore kul att läsa på bloggen? 1 gång i veckan kanske eller något.

Skicka en kommentar i det här inlägget om du är intresserad, eller ett mejl till taylorlautnerdaily@live.se, där du skriver att du är intresserad, ev. om du kanske redan har en idé vad du vill skriva om?
Självklart ska den ju handla om Taylor.


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Information om inatt!

Många frågor har kommmit kring när Abduction trailern kommer visas, om det är på tv eller på mtv.com osv. Här har jag hittat en text som det står allt i! Det står att allt börjar 7:56 pm, och det är 01:56 svensk tid! Sorry för mitt inlägg igår, var för uppspeld, haha! ^^ Men det är idag/natt klockan 01:56 som allt kommer visas! Så nu vet alla! :D

" MTV News to Exclusively Premiere First Trailer from Lionsgate’s Abduction during “MTV First: Taylor Lautner”
Wednesday, April 13 on MTV and MTV.com at 7:56pm ET

Taylor Lautner Sits for Exclusive 30 minute Interview with MTV News’ Josh Horowitz
and Answers Fans’ Questions

New York, NY (April 6, 2011) – On Wednesday, April 13, Taylor Lautner will exclusively sit down with MTV News’ Josh Horowitz to premiere the first footage ever seen from his upcoming film ABDUCTION during “MTV First: Taylor Lautner.” Beginning at 7:56pm ET on MTV and MTV.com, Taylor will introduce the never-before-seen trailer. Immediately following the on-air premiere, Taylor will stay on for a 30-minute interview with Josh on MTV.com where he will answer questions about his role in the film and much more. Fans can get in on the action and submit questions beginning today through MTV.com or via Twitter (using @MTVNews / hash-tag #AskTaylor).

Dating back to the first Twilight movie, MTV News will lead up to the premiere of “MTV First: Taylor Lautner” with a five day countdown of favorite MTV moments with the star. Fans should check in every day to see and comment on the latest clips.

ABDUCTION is a thriller that focuses on a youth (Lautner) who discovers the parents who raised him aren’t his real folks, a revelation that triggers events and leaves him running for his life.

In addition to Lautner, ABDUCTION stars Lily Collins, Alfred Molina, Jason Issacs, Maria Bello, Denzel Whitaker, Michael Nyqvist and Sigourney Weaver. The film is directed by John Singleton and written by Shawn Christensen. Lionsgate presents, a Gotham Group / Vertigo Entertainment / Quicksix Entertainment production, a Lionsgate Production, in association with Mango Farms. ABDUCTION will be in theaters nationwide on September 23, 2011! "


Källa; breakingdawnmovie.org.

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Ännu en till video!Åh, snaaaaaart så får vi se Abduction trailern! Längtar. Snälla. Låt. Klockan. Bli. 01:56. NU (!!!!!) ♥

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Most Stylish Teen Star Awards 2011

"De kan alla dansa, skådespela och sjunga bättre än de flesta i världen... men har toppstjärnorna stil? Såvitt vi vet är det nästan mer viktigt än deras talanger""
Taylor är nominerad att vara en av de med bäst stil, så komigen och rösta på honom! Man kan rösta t.o.m söndag.
KLICKA HÄR
"TAYLOR LAUTNER -- Vi alla vet att Taylor ser bra ut utan en tröja..! Men det visar sig att han ser väldigt bra ut med kläder på också! När han närvarar på premiärer har han alltid på sig en perfekt passande kostym, och när han glider omrking på stan lyckas han även göra vardagligt se supersmart ut. Du skulle verkligen vilja ta hem den här hillen och presentera honom för dina föräldrar"
TAYLOR HAR JUST NU ENDAST 0,66% AV RÖSTERNA, SÅ KOMIGEN OCH RÖSTA ALLIHOPA :)
Man kan rösta hur många gånger som helst igenom att klicka "Return to poll"


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Dagens godis + inatt smäller det!Snygging här alltså!
♥ Ps, ni har väll inte glömt bort att inatt smäller det! OMG SÄGER JAG BARA! Klockan 01:56 på  MTV.COM kommer Abduction trailern att visas + att Taylor kommer vara där i 30 minuter efter och prata, LIVE! LÄNGTAAAR! Någon mer än jag som ska titta? :D Asså herregud, fattar inte att jag kommer få se honom live. Är helt borta just nu..

UPDATE:
Det var imorgon allt detta händer. Hahahah, fail. Är så uppspeld, sorry :(
UPDATE 2:
Svar på kommentar; det är imorgon, natten mellan onsdag & torsdag (13-14 april) klockan 01:56!

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Twilightsagan: Den officiella illustrerade guiden....Kommer ut imorgon, alltså den 12 april! Vilka ska köpa? Jag ska :) Har sett vissa sidor på internet som säljer boken, t.ex Bokus och Cdon.com. Men vet ni någon annan butik som säljer den, kanske Åhléns? Alltså så man slipper beställa hem den från internet. Har letat runt men hittar inte.. :/
Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Taylor om fans och tatueringar:Tror nog ni har hört detta förut? Det har iallafall jag, alltså det där om tatueringen på ett fans arm :)
Seriöst, så himla coolt! Ellerhur? Vill jag också ha, buhuhu. ♥ (Källa).

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Se Jacob överallt!

Våran läsare Linnea tipsade oss om detta. Tror nog att det har publicerats ett liknande inlägg förut, men ändå! :) Ni ska titta på bilderna i ca 30 sekunder, och sedan titta in i t.ex en vägg och blinka jättefort. Sen ser du Jacob överallt! ;) Hihi.
Update av Emma: Det är jag som gjort bilden för bloggen i november 2009 hah. Men en favorit i repris är ju aldrig fel.

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Kiowa Gordon (Embry) twittrade:Verkar som om allt börjar lida mot sitt slut vad gäller filminspelningarna med Breaking Dawn. Åh, vill verkligen inte det. Känns så himla sorligt :'( Men ändå så längtar man till filmerna, ellerhur? :/ (Källa).

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Twilight Games

I brist på Taylor-nyheter så letade jag runt på google efter någonting roligt som har något med Twilight att göra. Hittade efter ett tag en hemsida där man kan spela olika spel inom Twiight, t.ex klä Taylor, Bella eller Edward som man vill. Haha, inte sååå värst kul, men det behövs ju uppdateras här! Kolla in; www.twilightgamesonline.com. Passar ju perfekt för mig som inte har så mycket att göra.. Haha, eller?Alltså, på spelen där man ska klä Taylor/Jacob så ser det inte alls ut som han. T.ex bilden ovan. Hahahah. Fail. Jaja, enjoy! :)


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Star Ambassador


Älskar klippen då Taylor var med i Star Ambassador, han är het och skicklig framför kameran. Älskar hans röst ju, åh, man bara döööööör ♥. ( Ps, är det bara våran statistik på bloggen som krånglar? Den är jättekonstig.. )

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Grattis Kristen Stewart!

Detta har kanske inte så mycket med Taylor att göra, men ändå. Hon förtjänar ett grattis på bloggen! Idag fyller hon hela 21 år, hoppas hon haft en fantastisk dag. Det är hon värd! Som sagt, idag var jag och firade Kristen med massa andra fans. Det var hur trevligt som helst, vi åt tårta, spelade in en grattishälsning, spelade New Moon boardinggame, snackade, skrattade, lekte med en ballong, haha. Och ja, hur mycket som helst! :) Åh, jag älskar Twilight.

Iallafall, grattis Kristen på 21 års dagen!

 

 

 


 

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Dagens Godis!Snygging!
(Man kan aldrig få nog av en sån godbit). Ps, idag kommer det inte bli så bra uppdatering från min sida. Ska fira Kristens födelsedag på Medborgarplatsens bibliotek, ska dit med två kompisar. Cast of Operation Twilight har anordnat allt! Klockan 4 börjar det. Kolla inlägget HÄR om ni har missat det! :) Hoppas vi ses, så får ni ha en superbra lördag! ♥

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Intervju med Lily Collins

Här är en intervju där hon snackar lite om Abduction och Taylor!Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Taylor och Lily på Toronto Sushi

Igår, den 7 april, så syntes Taylor och Lily på Toronto Sushi i Canada. De hade spenderat ungefär någon timme där, och att sedan fans och folk från pressen hade kommit dit. Som ni då förstår så är det paparazzibilder, vilket betyder att vi inte lägger upp dem på bloggen. Men om ni vill kolla, så klicka HÄR! :)


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Taylor snackar muskler!

Movie Trailers - Movies Blog

Precis som rubriken lyder, så snackar Taylor om muskler och Robert i denna video. Att Robert har börjat få mer muskler o.s.v. Han säger bl.a att att fansen (vi), troligen kommer att börja gråta, alltså natten mellan 13-14 april när Abdutcion trailern och bilder kommer visas, klockan 01:56. Haha! Titta och lyssna själva.. ^^
Källa!


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Svaren på frågestunden!

1. Har någon av er en personlig blogg där ni skriver om er vardag o så?
Emma: Jag har en, men jag har inte skrivit i den på över ett år. Så den är inte värd att nämna.
Ninette: Har haft,men gav upp ganska så snabbt haha. Så nej!
Liza: Jag har haft typ tusen, men det håller aldrig, haha! Så har ingen för tillfället iallafall :)

2. Kan ni skriva och visa lite bilder på alla Taylors tidigare flickvänner?Här är de 4 tjejer som vi vet (eller som är mest verkar mest troliga att Taylor dejtat).
Sara Hicks: Tjejen Taylor dejtade innan hela "TwilightCirkusen" och de höll ihop ganska länge!
Selena Gomez: Sågs mycket tillsammans under inspelningen av New Moon, även bilder på Selena & Makena (Taylors lillasyster) när de shoppade kom ut.
Taylor Swift: Började dejta under/efter inspelningarna av Valentines Day.
Lily Collins: Tjejen Taylors ryktas dejta just nu, och det verkar även vara så. Det återstår att se!

3. Vad tycker ni om Kellan Lutz och vad tycker ni om Emmett Cullen?

Emma: Jag har inte så bra koll på honom, men han verkar trevlig. Och Emmett, busig storebror är min åsikt typ.
Ninette: Jag tycker Kellan Lutz är en grymt snygg kille (haha) och han verkar riktigt rolig också! Emmett verkar vara en riktig rolig och skämtsam storebror som inte är så allvarlig :)
Liza: Kellan Lutz är grymt snygg faktiskt. Fast han slår ju dock inte Taylor, hihi ♥. Och Emmett är sjukt rolig. Jag garvar nästan hela tiden åt hans repliker, speciellt i Eclipse! Han är en skön grabb, haha :)

4. I framtiden vad tror ni att Taylor kommer göra för typ av filmer/roller?
Emma: Jag tror att det kommer bli lite olika, och vad jag har hört så vill han gå ner i muskler för att inte få karaktärsroller för sin kropp.
Ninette: Jag tror Taylor kommer göra olika, men säkerligen action eftersom det är det han brinner för. Han har verkligen en väldigt bra grund till action också eftersom han är mästare i karate. Det ska bli kul och se Abduction för hittills har vi inte sett honom i många nutida filmer, endast i Twilightsagan där han spelar samma roll.
Liza: Jag svarar precis som Ninette. Jag tror också att han kommer göra fler action filmer, eftersom det är det han vill. Längtar så himla mycket till Abduction!

5. Hur många besökare har ni per dag?
Det är olika för vilka mätare man kollar efter, men enligt blogg.se's egna så ligger vi på 2-300 varje dag.

6. Vad gör Taylor när han inte spelar in film?
Vad vi vet så tar han det bara lugnt när han är ledig. Slappar och kollar på tv har han berättat. Annars tycker han om sporter, t.ex. karate, fotboll m.m.

7. Vad skulle han göra på en dejt?
Enligt en intervju tidningen Julia publicerat svarade han på frågan "Vad gör du på en romantisk dejt?" såhär: "Jag måste inte göra något extra speciellt. En god middag är trevligt. Kanske tittar vi på en film. Bara att sitta i en soffa och prata med varandra är egentligen det bästa sättet att lära känna varandra"

8. Hur lång är Taylor?
Ca. 179 cm.

9. Är det sant som ryktet säger, har han och Miley Cyrus dejtat förut?

Vad vi vet så är det inte sant. Det var som sagt bara rykten!

10. kan inte ni lägga in varsin bild på er själva?

Liza, Emma, Ninette.

11. Vet ni någon om att dom ska komma till sverige igen?

Detta är inget som är bestämt, och det är filmbolagen (Summit för Twilight) som bestämmer vart skådespelarna ska åka. Om nu inte Taylor bestämmer sig för en semester i Sverige. Men chansen är väl tyvärr inte så stor för det.

12. Vilken är Taylors favoritlåt?
En låt vi hittat är Let It Rock - Kevin Rudolf ft. Lil' Wayne! Men ett av hans favoritband är U2, så troligtvis gillar han deras låtar också!

13. Vilka hemsidor och så brukar ni få information/nyheter om Taylor? :)
Liza: Jag brukar mest kolla in taylorlautnerupdate.com, och andra svenska sidor om Twilight, men även olika engelska. Sedan söker jag runt på google osv!

14. Har ni någon Twitter eller Tumblr som man kan följa er?
Emma: Jag har både Twitter & Tumblr, och heter emaaahs på Twitter & emaaah på Tumblr :)
Ninette: Jag heter ninettehansson på twitter. Tumblr har jag inte. :)
Liza: Jag har varken Twitter eller Tumblr, tyvärr. Men ska skaffa Twitter snart tror jag, meddelar er då :)

15. Finns det någon sex-scen i hans kommande filmer?
Detta är inget som vi kan veta. Och det återstår väl att se.

16. När fick ni upp ögonen för Taylor?
Emma: Jag fick upp ögonen för Taylor första gången jag såg Twilight, och sen dess har jag varit fast!
Ninette: Samma som Emma, fast mina ögon öppnades nog mer när jag såg honom i NM.
Liza: När jag läste New Moon (När jag hör din röst). Fastnade direkt för honom då! Sen dess har det alltid varit Team Jacob, all the way.

17. Taylors favorit klädmärke?
Vad vi vet och kan htita är hans ett av hans favoritmärke på skor Vans

18. kan ni inte berätta lite helt random saker om taylor som man kanske inte visste ?
Här kommer några, kanske inte så random men ja..
- hans favoritsmak på glass är Cake Batter
- han har även varit ljudskådespelare. bla 'Youngblood' on Danny Phantom
- en av hans favoritfilmer är Accepted
- hans favorit tvprogram är American Idol, The Contender UFC och The Apprentice

19. Kan ni inte fixa en bild på taylor med blont hår och blåa ögon?


Och när jag (Emma) ändå var igång så fixade jag en bild till, hehe.20. Dejtar verkligen Taylor Lily Collins?
Eftersom vi inte känner honom kan vi inte svara exakt på den här frågan, men det verkar som att de dejtar.

21. Vad är det konstigaste ryktet som ni har läst om Taylor?
Emma: När det gick rykten på twitter att Taylor var död! Haha.
Liza: Haha, svarar samma! ...
Ninette: Samma här

22. Kan ni inte lägga ut den bilden från er gamla headern den när taylor sitter ?
Självklart!


23. vad tycker ni 3 är det bästa med Tay ? säg en sak.
Emma: Den här frågan har jag svarat på innan, och jag svarar samma sak. Eftersom jag inte känner honom, så väljer jag att svara hans skådespelartalang!
Ninette: Samma som Emma! (svår fråga, hade kunnat skriva hur mkt som helst men ja hahah)
Liza: Samma som Emma och Ninette, plus att han är så galet snygg. Snyggast, för att rätta till det.

24. tycker inte ni att Tay ska va lite mer ''social'' till sina fans (ungefär som justin )?
Emma: Jo, självklart. Men det är ju hans val. Men en Twitter hade varit kul!
Ninette: Jo, jag håller faktiskt med dig. Visst jobbar han och har fullt upp om dagarna. Men tycker faktiskt han borde skaffa något konto där vi åtminstonde kunde fått reda på någonting kanske en gång i veckan. Det har han säkert tid till! :)
Liza: Joo, det tycker jag, önskar verkligen att han hade Twitter eller något liknande! Så man kunde få veta vad han gör på dagarna. Åh, tänk om ♥

25. hur kommer ni på era designer ?
Emma: Det är jag som gjort alla designer här på bloggen sen jag började för snart 1½ år sedan, och hur jag kommer på dem... Det är svårt. Samlar inspiration från andra bloggar, och så musik i bakgrunden när jag jobbar.

26. vet ni hur man lägger in animeringar ? hur isåfall ?
För designfrågor hänvisar jag som vanligt till http://designadinblogg.se.

27. vad är Tay adress ?
Taylors egna adress är inte tillgänglig för allmänheten. Men för fanbrev är det den här adressen som gäller:
Taylor Lautner
C/O William Morris Agency
151 El Camino
Beverly Hills, 90212
USA


28. kan ni inte lägga upp massor av wallpaper med taylor ?
Den här frågan tänkte jag att vi kan ta i ett eget inlägg snart. Det tar så mycket plats annars.

29. Hur gamla är ni som driver bloggen?
Emma: Jag är 19 år.
Ninette: Jag är 14, fyller 15!
Liza: Jag är 16 år :)

30. Vem tycker ni bäst om, Taylor Lautner eller Jacob Black. Vem skulle ni helst vilja träffa om Jake var en levende person?
Emma: Det känns lite som att man "känner" Jacob bättre, och hade han funnits på riktigt så hade jag helst velat träffa honom tror jag.
Ninette: Oj.. hmm. Jacob Black är ju bara en karaktär så det är väldigt svårt. Men med tanke på den karaktären han är och som man lärt känna honom i böckerna.. men jag säger som Emma. Eftersom man känner Jacob bättre så hade jag nog också valt honom.
Liza: Jag hade velat träffa Jacob! Precis som Emma och Ninette säger, man har lärt "känna" Jacob bättre än Taylor. Men självklart skulle jag vilja träffa Taylor också, hihi :)

31. Vet ni vart taylor bor någonstans? Menar inte att jag vill veta adress, men vart i USA liksom?
Taylor bor i Santa Clarita, California :)

32. Har ni någonsin varit team edward innan ni insåg att jacob var den bästa? eller har ni känt någon gång att vara team switzerland skulle vara bra?

Emma: Jag har alltid varit Team Jacob (eller, i Twilightboken så fanns ju inte Jacob på det sättet... då fanns inget alternativ). Jag är Team Jacob eftersom jag själv skulle välja honom. Och det går jag inte på för utseendet, utan han har det jag gillar i personlighet!
Ninette: Jag har också alltid varit Team Jacob men som Emma säger fanns inte Jacob på det sättet i Twilight. Men annars är jag självklart Team Jacob för han är helt enkelt den jag också skulle välja! Han är helt underbar :)
Liza: Om jag ska vara ärlig så var jag Team Edward när jag började läsa första Twilight boken (Om jag kunde drömma). Men det ändrades sedan när jag började läsa nästa bok i sagan, som sagt! Nu tänker jag alltid hålla mig fast vid Team Jacob! :) Always..

Alla dessa frågorna finns i gamla frågestunder, kolla in dem för svar :)
Vad heter Taylor i andranamn?
Vilken är Taylors favoritfilm?
Ifrån vilket land kommer Taylors föräldrar ifrån? (Vilka påbrå har Taylor)
Har Taylor någon dålig vana?
Har Taylor några syskon?
Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Look a like?Såhär stod det på en blogg, ↑ att de tyckte att Andreas Wijk är lik våran favorit Taylor, hmm, njaaaaa..
Vad tycker ni?

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Ny Abduction still!


Längtaaaaaar tills vi får se trailern! Åhh.

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Abduction trailer 13 april!


Movie Trailers - Movies Blog

ÄNTLIGEN, LÄNGTAR SOM EN GALEN APA TYP, NEJ MEN ÅH. MÅSTE FÅ SE NUUUUU. HIHIHI! :D ♥ (KÄLLA!)
OCH HAN KOMMER PRATA I 30 MIN EFTER KLIPPET LIVE! OMG. Natten mellan 13-14 april kl. 01:56 börjar det!
PS; Tack Hanna för tipset! :) Och svaren på frågestunden kommer upp snart!

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Återträff, fira Kristens födelsedag!

Nu är det så att på lördag kommer Cast of Operation Twilight, göra en återträff för att fira Kristens födelsedag! Och det är ju klart jag ska dit igen, med min kompis! :) Så, hoppas ni kommer ni som bor i Stockholm! Som vanligt kommer träffen att hållas på Medborgarplatsens bibliotek. Såhär står det på deras facebooksida:

" Vi träffas 16:00 utanför biblioteket och går sedan in till ett rum på biblioteket där vi kommer fira hennes födelsedag med tårta! Massor av ballonger och spela in en liten grattishällsning till henne samt ha liten frågestund om Kristen :)
Vi kommer också visa bilder från våran Operation Twilight premiär!
Färgkod Blå - Kristens favvofärg
Vi hoppas ni kommer!
Kram cast of Operation Twilight <33 "
Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

A Drop In The Ocean


I lite brist på Taylor-nyheter, så bjussar jag på en fin video som jag hittade nyss.. ♥

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Taylor Lautner HWY


Haha, hm..? Finns vägen på riktigt? ^^ Då vill jag åka dit.

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Dagens godis!


OJOJOJ! Rykande het. Man döööööööööör ju ♥
Btw, ni har väll hört detta?--> http://www.taylorlautnerupdate.com/2011/04/will-there-be-a-future-jacob-black-and-renesmee-cullen-book/#comments

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Lily Collins; ingen kommentar.


Hittade en liten intervju eller vad man ska kalla det, där Lily berättar olika saker om t.ex filmer.
Hon fick plötsligt en fråga om Taylor, (såklart). Och hon valde att inte svara på den frågan; no comments.

Här är ett litet urdrag av hela texten:
" Coming as little surprise, Collins also found herself asked about her rumored relationship with "Twilight" star Taylor Lautner - to which she quickly made it clear that she wouldn't be commenting on the matter.

Lily explained, " I'm going to keep the private life private. I'm in this for the craft; I'm in it for the passion. "

Hmm.. vad kan det betyda tro? (Källa!)

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Trailer för Abduction inom 2 veckor?OMJ! (OhMyJacob) ♥
Källa!

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Dagens Godis!


Dagens godis fick bli på både Kristen och Taylor. Älskar denna bild, de är så gulliga! Hihihi ♥.
Sorry för den låga uppdateringen, men det känns som om det är lite Taylor-torka just nu. Iallafall, om 10 dagar (12 april) så kommer "Twilightsagan: den officiella illustrerade guiden" ut i butik! Ska ni köpa den boken då? Det ska jag! :)

Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Gammal/ny bild

Kolla denna bilden på Tay, Kristen och Nikki Reed. Så små de ser ut jämfört med nu, eller hur?
Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Cartoon

källa
Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

You belong with me


Hahahah, denna video är så galet rolig. Men den är gullig också! Jag lovar. Ni måste se den! :D
Videon är inte direkt ny, så vissa av er har nog redan sett den. Men den förtjänar en plats på bloggen också!
Hihihihi ♥.


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!

Taylor tar en paus, med sushi!

Hahah, yes! Vår läsare Amanda tipsade oss om detta. Taylor tog en liten paus från inspelningen av Breaking Dawn, och då åt han sushi i Vancouver på någon resturang. Dock så tror jag att det är paparazzibilder. Eller okej, det ÄR paparazzibilder, vilket betyder att vi inte lägger ut någon bild på bloggen. Men om ni vill kolla, så klicka HÄR!


Bara för att liva upp inlägget lite, får ni en utav mina favoritbilder på Tay ♥


Om ni lånar något från oss, var vänlig & använd oss som källa!
RSS 2.0